26 Ocak 2015 Pazartesi

Muhammed Demirci beşiktaş taraftarı kızdırdı

Siyah-beyazlı takımından kiralık oyuncu olarak gönderilen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tarafından sözleşmesi feshedilen yetenekli oyuncunun ortaya çıkan bu fotoğrafı taraftarlarca tepkilere yol açtı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TEPKİ GÖSTERDİ
Muhammed Demirci'nin etiketlendiği bu fotoğrafta genç oyuncunun gece kulübünde bir kızla sarmaş dolaş olması sosyal medyayı salladı.


Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarda futbolundan ziyade gece hayatıyla gündeme gelen Muhammed Demirci'ye tepki gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un büyük umutlarla siyah-beyazlı takımdan kiraladığı Muhammed Demirci, beklenen performansı sergileyemeyince sözleşmesi feshedilmişti.

GÜNDEMİMİZDE ŞANLIURFASPOR VAR
Bir diğer yandan Muhammed Demirci'nin menajeri Ahmet Bulut Milliyet gazetesine yaptığı açıklamada "Bir-iki kulüp Muhammed Demirci ile ilgileniyor. Ama şu an için gündemimizde Şanlıurfaspor var'' dediği yazıldı.

Şanlıurfaspor PTT 1. Lig'de 27 puanla 5. sırada yer alıyor.



Bu konuyu google ve benzeri arama motorlarında Muhammed demirci kim, Muhammed demirci fotoğrafları, Gaziantep büyükşehir belediye spor, Şanlıurfaspor, Beşiktaş, taraftar tekpisi gibi sorgularla ulaşabilirsiniz..

0 yorum:

Yorum Gönder